Volda i siste kamp før ferien

Lørdag kl 15 er Volda motstander på Sveum. Et lag vi har hatt godt tak  på i de tre siste kampene, men trener Jarl Andre Storbæk mener at Volda er en vanskelig motstander.

Foto: Markus Haave Andersen og Dala gleder seg til nye dueller mot Volda. Foto: Stian Høgsveen

– Volda er godt organiserte, jobber hardt og spiller fin fotball, sier Storbæk.  Alle kamper starter på 0-0. Full innsats og konsentrasjon er nødvendig for å ta tre poeng,

Litt statistikk:

I fjor vant Dala  3-0 hjemme og 4-o borte.  På Sveum kom alle tre målene i løpet av kampens 10 siste minutter. Syver Karlsen, Jærgen Hårseth Holmlund og Eirik Jacobsen nettet for oss.  I bortekampen ble det altså fire mål:  Jonas Jensbak Nysæter, Noah Evensen Volden (2) og Preben Finstad-Hemma skåret.  De to siste målene kom etter at vertene fikk to røde kort.

Det er ikke mer enn en drøy måned siden Dala besøkte Volda. Lørdag er det første kamp  i andre del av sesongen. Eivind Strand Osmo,  Markus Haave Andersen og Christian Høgset var våre målskårere  i 1-3-kampen.

Jevnt fra 4. til 12. plass

Men lørdag kl 15 er det nye muligheter. Dala er nummer fire på tabellen. Volda nummer 10. Men det skiller bare fire poeng fra våre gutter til Hødd 2 på 12. plass og (under nedrykks-streken).

Tabellen!

Været tilsier lite bading i morgen. Ta turen til Sveum og hei på våre gutter.

Volda mister hele seks spillere etter kampen i morgen! Les mer på klubbens hjemmeside.

Facebook
Twitter
LinkedIn