Viktige tre poeng i Volda

Brumunddal tok en meget viktig seier i bortekampen i Volda.  1-3 ble resultatet. Eivind Strand Osmo ga Dala med en perfekt heading før pause. Vertene kom sterkt ut i 2. omgang og utlignet etter 53 minutter. Markus Haave Andersen sendte våre beste menn i en ny ledelse 10 minutter senere. 1-2 kom etter praktfullt kombinasjonsspill med Holmlund og et skudd i krysset fra 15 meter. De siste minuttene var Brumunddal meget taktisk gode. Holdt ballen ved Voldas cornerhjørne. Så satte innbytter Patrick Bergmann fart langs dødlinja, slo inn foran mål. En annen innbytter Christian Høgset nettet sikkert fra fem meter.

Volda – Brumunddal 1-3 (0-1)

Mål: 0-1 Eivind Strand Osmo (33), 1-1 Kenneth Andre Hole (53), 1-2 Markus Haave Andersen (72) og 1-3 Christian Høgset (90).

Laget:

Joachim Svendsberget, Håkon Byrøygard Kvernvolden, Arne Westgård, Fredrik Liberg Berg, Jørgen Hårseth Holmlund, Mathias Sørum, Mahad, Mikkel Gran Frankmo, Eivind Strand Osmo, Markus Haave Andersen og Petter Skar.

Innbyttere: Christian Høgset, Patrick Bergmann, Noah Evensen Volden og Martin Snildal Nygård.

Det ble en morsom morsom bortekamp i sola på Volda Stadion. Tett og tøff. Vi hadde håp om å få med noe herfra – og vi fikk det viktigste. Tre poeng, sier trener Tore Fossum.

– Hva gledet deg mest bortsett fra seieren?

– Gutta jobbet utrolig bra. Gjennomføringen var god, svarer Tore og legger til: –  Jeg synes at Volda er et helt OK fotballag. Mange sier de er svake. Men jeg er ikke helt enig i det. Volda er ikke noe lett lag å spille mot og de skårer mye. De hadde 17 før denne kampen.

– Og fikk et litt enkelt mål som kunne vært avklart før skuddet….

– Helt klart, men jeg vil heller fokusere på at vi satte inn tre flotte mål. Samt at hele laget jobbet for hverandre. Vi er bra defensivt.

– Kort om matchen slik du så den fra sidelinja?

– Som sagt jevn og tett. I første omgang sto kampen og vippet. Vi tok ledelsen med en vakker heading av Eivind. I starten etter pause var vi under pari. Volda utlignet. Heldigvis klarte gutta å snu igjen.  Markus hadde en glimrende avslutning på 1-2. Og reservene kjempet inn det siste målet. Likevel er det fortsatt en god del å jobbe med.

– Hva tenker du på?

– Vi må fortsette å utvikle vårt eget spill. Bli mer nøyaktige i pasningsspillet. Vi må bli litt og litt bedre på hver eneste trening, sier Tore og avslutter: – Solid seier. Nå blir det en artig rur hjem fra Vestlandet med et kanonvær og fin natur.

Kort og godt: Solid, artig for gutta blir en fin busstur hjem i kanonvær.

P.S. Martin Snildal Nygård fikk sin seriedebut for Dala. Han kom inn like før slutt.

Tabellen!

Facebook
Twitter
LinkedIn