VI ER ENDELIG I GANG

Lørdag 9. april er det endelig serieåpning med dobbel serie, 14 lag og 26 kamper fra april til oktober.

Etter to sesonger uten seriekamper og en halv sesong i fjor skal kampen om poeng starte og hele Brumunddal Fotball gleder seg.

Det er imponerende å se det arbeidet som spillere, trenere og støtteapparat har lagt ned i den perioden hvor vi ikke visste om vi fikk spille kamper eller ei. Men nå er vi godt forberedt med kun et lite opphold med trening før jul i fjor.

Fire fellesøkter i uka på feltet i tillegg til fysisk trening på Treningskompaniet gjør at vi ser lyst på årets sesong. Med sju turer til Nord-Vestlandet og seks lag «rætt ved sia ta øss» blir dette et møte med nye og gamle fjes.

Lørdag møter vi nyopprykkede Førde borte og allerede fredag ettermiddag setter gutta seg på bussen over Tyin og ned langs Sognefjorden. Serieåpninger er alltid uforutsigbare og sjøl om trenerteamet har sett våre motstandere i sin siste kamp vet vi aldri helt eksakt hva som møter oss.

Treningskampene har vært noe variable som igjen har ført til søkelys på hva som kan forbedres.

4-3 tap mot kanskje avdelingsfavoritt Hønefoss, klar seier over avdelingskollegaene Raufoss 2 og FK Toten og uavgjort 5-5! mot rivalene fra Elverum er fasiten etter øvingskampene.

Vi scorer i hvert fall mange mål og det håper vi fortsetter også utover sesongen.

Vemund Brekke Skard går inn i sin femte sesong som hovedtrener og med seg på feltet har han to av de mest meritterte DALA-spillerne gjennom tidene; Rune Pettersen og Fred Leo Nysæter.

Ansvarlig for keeperne er også i år den dyktige og trivelige dølen Bjørn Karusbakken.

Støtteapparatet for øvrig består av hovedlagleder Heidi Hjemli, Tom Erik Eliassen, Øyvind Haugli og Kåre Martinsen. Kåre har vært med rundt A-laget siden 1993!

Årets spillerstall er i store trekk identisk med fjorårets.

Fra 2021-sesongen er Stein-Erik Bjønness Werven (lagt skoa på hylla), Jørgen Holmlund (Ready), Erik Botten Breum (Nybergsund) og Anders Jevne Hagen (skadet) ute.

Nye spillere er Fredrik Haave Andersen (fra assistenttrener til come-back) og vår lovende 17-årige keeper Oliver Heggelund.

I tillegg har fem juniorer trent mer eller mindre fast med laget i hele vinter og noen av dem vil allerede til serieåpningen være med i troppen. De fem er: Sander Skjønsberg Løkken, Kasper Nordsveen, Mathias Bråthen, Arne Westgaard og Michael Farmen.

 

Gutta er klare – Sveum er klart – vi gleder oss og vi håper å se deg på Sveum allerede onsdag 20. april da vi tar i mot Kongsvinger 2 til første hjemmekamp.

#medhjerteiDala

 

HELE STALLEN:

 

Keepere:

Joachim Svendsberget

Oliver Heggelund

 

Utespillere:

Mahad Abdi Abdilahi

Fredrik Haave Andersen

Markus Haave Andersen

Gaute Granmo

Christian Høgset

Håkon Byrøygard Kvernvolden

Anders Ludvigsen

Jørgen Nybu

Jonas Jensbak Nysæter

Eivind Strand Osmo

Torgeir Strand Osmo

Christoffer André Heier Solbakken

Emil Hatten Engerbakk

Fredrik Liberg Berg

Mikkel Gran Frankmo

Preben Finstad

Eirik Jacobsen

Markus Holthe Lund

Facebook
Twitter
LinkedIn