Vellykket helg på FjordLine cup for J12

J12 har denne helgen vært samlet i Skien/Porsgrunn for å spille FjordLine Cup. 3 kamper på lørdag og 2 kamper på søndag skulle gjennomføres, i det som værmeldingen gav all grunn til å tro ville bli en gjørmete og bløt affære.

Vi startet lørdagen med å heie frem våre egne G12, noe som gav jentene en god boost til egne kamper.
Vår første kamp ble spilt mot hjemmeklubben Urædd. Bløtt og trått gress gjorde at jentene måtte gi litt ekstra fra første stund, men innsatsen gav resultater og vi vant kampen 2-0.
I andre kamp møtte vi Ås. Her gav nok seieren i første kamp mersmak og det ble satt 1-0 rett etter at kampen startet. Herlig innsats fra samtlige jenter gjorde at vi vant kampen 3-1. Siste målet ble klinket inn i krysset på frispark.
Siste kamp for dagen ble spilt mot Lier. Utrolig god innsats fra jentene, til tross for slitne bein, og kampen endte 1-1.

Søndag var det litt tidligere oppstart og 09:00 var alle jentene samlet og klare til nye kamper. Første kamp var mot Skiens Grane. Etter tre gode kamper dagen før var jentene motiverte til å gjøre jobben også denne dagen. Med mye godt spill og våkne jenter fra første stund, endte kampen 2-0 i vår favør.
Siste kampen skulle spilles mot Lier. Etter lørdagens uavgjort mot samme lag, var jentene lystne på å vinne. Innsatsen var enorm, noe som resulterte i 1-0 seier.

Jentene har hatt en enorm opplevelse på cup. Samholdet og lagånden har vist seg å være helt utrolig, noe som gjenspeiler seg i måten de heier på hverandre i alle sammenhenger både på og utenfor banen.

Takk til trenerteamet som veileder jentene, til støtteapparatet som har lagt til rette og til foreldrene som har vært heiagjeng på sidelinjen. Sammen har dette bidratt til en veldig god start på høstsesongen!

Facebook
Twitter
LinkedIn