Uavgjort for damene på Raufoss

Brumunddals 3. divisjonsdamer testet formen med å spille 2-2 borte mot 2. divisjonslaget Raufoss tirsdag kveld.

Treningskamp kvinner:

Raufoss storhall tirsdag 22. mars

Raufoss – Brumunddal 2-2 (1-0)

Mål: 1-0 (10. min), 1-1 Amalie Brostuen Ødegård (66. min), 1-2 Anna Marie Johnsen (67. min), 2-2 (85. min.).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Sara Byrøygard Flobakk (Ingeborg Vardberg fra 65. min), Maren Kristine Andersen, Emile Skarpnord – Hanna Buraas Evensen, Carina Myrvang (Katrine Fredheim fra 76. min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad (Lene Martinsen fra 20. min) (Mina Holmen Nilssen fra 56. min) – Matilde Sjøli, Amalie Brostuen Ødegård (Lene Martinsen fra 76. min), Nora Andresen Liberg (Anna Marie Johnsen fra 45. min).

For Dala-damene var det verdifull trening mot en motstander som spiller èn divisjon høyere. Divisjonsforskjell var det ikke tirsdag. Etter et litt rustent åpningskvarter og ledelse til Raufoss, spilte vi oss inn i kampen på mesterlig vis.

Spesielt den siste timen var vi gode. Vi klarte å sette press på Raufoss, lot ballen gå hurtig i overgangsspillet og vi skapte flere gode sjanser. Før pause fikk vi ikke uttelling, men i løpet av to minutter midtvegs i andre omgang snudde vi 0-1 til 2-1 etter mål av Amalie Brostuen Ødegård og Anna Marie Johnsen.

Litt bittert var det at Raufoss fikk utligne til 2-2 rett før slutt. Uansett var dette verdifull trening inn mot seriespillet om èn måned.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme på Sveum førstkommende søndag kl 14.30.