Tung kveld i Oslo

Dalas 3. divisjonsdamer gikk på et 1-6-tap borte mot sterke Øvrevoll Hosle mandag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Hoslebanen mandag 24. april

Øvrevoll Hosle-2 – Brumunddal 6-1 (3-1)

Mål: 0-1 Ingrid Byrøygard Kvernvolden (9. min),1-1 (12. min), 2-1 (21.min), 3-1 (33. min), 4-1 (46. min), 5-1 (68. min), 6-1 (83. min).

 Laget (4-4-2): Ronja Corbatta-Thyness – Kristine Korsvold, Mathea Jevne Etnestad, Ingeborg Strand Osmo, Emilie Skarpnord (Hanna Buraas Evensen i 45 min) – Sara Hoelstad (Selma Krogstad i 13 min), Mathilde Halligan (Kelly Andreassen Ottesen i 15 min), Selma Stensrud – Ingrid Byrøygard Kvernvolden, Camilla Bekkevold (Amalie Brostuen Ødegård i 45 min).

La det være sagt med en gang: denne gang tapte vi for et bedre lag. Øvrevoll Hosle stilte med et toppet rekruttmannskap. I perioder slet vi med å få til spill. Vi ble for utålmodige da vi hadde ball. Det straffer seg mot gode lag.

Når det er sagt så kunne vi fort ha scoret fire-fem mål på Hoslebanen. Ingrid Byrøygard Kvernvolden sendte oss i ledelsen med en utsøkt lobb. Rett forut bommet hun på en tilsvarende lobb. Vi hadde også flere gode sjanser i første omgang uten å få uttelling.

Sjansestatikken i andre omgang var temmelig jevnt.

Isteden ble vi hardt straffet av et effektivt hjemmelag, som hadde ballen mest de siste 45 minuttene.

To hyggelige beskjeder fra dametroppen mandag:

Ingeborg Strand Osmo gjorde comeback i Dala-trøya etter et langt skadeopphold og en lang periode med gjenoppbygging. Mandag ble det 90 minutter på Ingeborg.

Også Kelly Andreassen Ottesen har vært ute i mer enn halvannet år med skade. Mandag fikk hun et innhopp og er tilbake i spill.

Vi må nå nullstille når vi går i gang med resten av treningsuka. Etter en god start med to seire har vi gått på tre tap. Den trenden må vi snu.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Bærums Verk mandag 1. mai kl 19.00.

Dagens spiller: Mathea Jevne Etnestad. Gave gitt av Skin Tonic.

Dagens lagprestasjon: Ronja Corbatta-Thyness. Gave gitt av Tentipi.

Facebook
Twitter
LinkedIn