To straffer i mot. To Markus-mål. Kun et poeng

Våre beste menn klarte kun uavgjort i søndagen bortekamp mot Faaberg. Vertene skåret begge sine mål fra 11-meteren – det siste fem minutter før slutt. Kaptein Haave Andersen sørget Dalas skåringer.  

Faaberg – Brumunddal 2-2 (1-0)

4. divisjon Øyer Idrettspark

1-0 Vetle Njarga Øien (29, straffe), 1-1 Markus Haave Andersen (66), 1-2 Markus Haave Andersen (78)Haave Andersen  og 2-2 Vetle Njarga Øien (85, straffe

Jonas Ugelstad, Simen Bergdølmo-Andersen, Håkon Byrøygard Kvernvolden, Julian Eriksen Høsøien, Isak Hansen, Christian Høgset, Christoffer Heier Solbakken, Emil Innselset Nordeng, Jørgen Hårseth Holmlund, Markus Haave Andersen og Erik Sagstuen Nysæther. Innbyttere: Fredrik Haave Andersen,  Jonas Martinsen, Torgeir Strand Osmo og Jonathan Castro Fabian

Mahad, Mathias Cae Ottosen, Magnus Iversen

Gule kort Dala: Bergdølmo-Andersen, Kvernvolden, Høgset  og Martinsen.

Rødt kort Dala: Markus Holthe Lund (90 – materialforvalter)

Sola stekte og ekstra drikkepauser var nødvendig, men været i Øyer var  helt likt for begge lag.

Faaberg-kaptein Vetle Njarga Øien sa dette til GD etter 90 minutter i sola: – Det var en intens kamp, og vi må si oss fornøyd med ett poeng når kampen ble som den ble.

Dala-trener Narve Solvoll er ikke like fornøyd: To baklengs på to  straffer etter at ballen traff våre hender, er vanskelig å gardere seg mot.

– Billige straffer?

– Dommeren dømmer og vi må akseptere avgjørelsene. Jeg er ikke sikker på om Christoffer og Håkon som ble truffet er enige, men slik er fotballen.

Dala skapte flere sjanser

– Vi må fokusere på oss sjøl. Vi ble litt for unøyaktige på den nest siste pasningen. Vi misser to-tre store sjanser. Da vi tok ledelsen 2-1, var jeg nokså sikker på seier. Vi ble dessverre for feige. Uansett er det ikke dette nivået vi skal ligge på. Kort sagt: – Vi må bli mer kyniske foran motstanderens  mål, sier Narve og tar med litt mer om hjemmelaget.

I 1. omgang har ikke Faaberg en eneste målsjanse – bortsett fra at de får straffe. Det er litt spesielt…

Markus med to nye mål

Kaptein Haave Andersen nettet to ganger i andre kamp på rad. Denne gangen på en heading og en retur fra keeper etter et godt Holmlund-skudd.

16. mai spilles den utsatte kampen borte mot Skreia. – Vi gleder oss alltid til kamp. Etter to unødvendige poengtap, er det fint med et tett kampprogram.  Hvis vi får matchene til å bikke i vår favør, blir det enda morsommere.

P.S: Keeper Jonas Ugelstad hadde en viktig redning da Tobias Andersen kom alene med ham på stillingen 1-0 til Faaberg.

Fornøyd Faabergtrener

Vi tar også med oss Faabergtrener Rune Roman Hagens sluttkommentar i GD:

– Ja, vi er veldig fornøyd med dette. Om vi ser på utgangspunktene for oss og Brumunddal 1. januar så tilsier dette at vi har gjort en bra jobb. Jeg vil tro Brumunddal var på et bedre sted enn oss da. Vi mistet mange spillere, har ingen hjemmebane og ikke særlig med penger. Vi bruker kun lokale spillere og noen studenter, men vi jobber hardt og har fått en fin kameratgjeng. At vi klarer uavgjort mot et lag som spilte 3. divisjon i fjor står det respekt av.

Tabellen!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn