Tap i tøff test for Dala-damene

Brumunddals 3. divisjonsdamer fikk merke divisjonsforskjell da Fart ble for sterke på Sveum søndag.
Treningskamp kvinner:
Sveum stadion søndag 10. april
Brumunddal – Fart 0-6 (0-3)
Mål: 0-1 (12. min), 0-2 (17. min), 0-3 (22. min), 0-4 (63. min), 0-5 (84. min), 0-6 (89. min).
Laget (3-4-3): Charlotte Buaune (Mari Storihle Bratberg i 45 min) – Sara Byrøygard Flobakk (Tuva Svedalen i 8 min) (Sara Byrøygard Flobakk i 1 min), Maren Kristine Andersen, Emile Skarpnord (Melina Mosether i 9 min) – Matilde Sjøli, Carina Myrvang, Selma Stensrud (Mathea Jevne Etnestad i 64 min) (Hanna Buraas Evensen i 45 min), Mina Holmen Nilssen (Matilde Halligan i 15 min) – Lene Martinsen (Ingeborg Vardeberg i 68 min), Amalie Brostuen Ødegård, Camilla Bekkevold (Lene Martinsen i 12 min).
Fart som spiller i 2. divisjon utnyttet brutalt de sjansene de fikk på Sveum. Enkle balltap kostet Dala-damene dyrt.
I perioder var vi spillemessig fullt på høyde med Fart, men vi fikk veldig enkelt se at det foreløpig er divisjonsforskjell mellom oss og våre naboer når det gjelder å ta sjansene som kommer.
Vi må bruke kampen som god læring inn mot seriespillet, som starter om to uker. Innen den tid håper vi også at troppen er intakt igjen etter en periode med mye skader og sykdom.
Moro å se at 14-åringene Mathilde Halligan og Melina Mosether fikk sin debut på A-laget.
Treningskampen mot Fart var en del av damelagets treningsleir på Sveum denne helga.
Siste treningskamp for Dala-damene er hjemme mot Kolbu tirsdag 19. april kl 19.30.
Facebook
Twitter
LinkedIn