Tap i lokaloppgjøret

Dalas 3. divisjonsdamer tapte 1-3 borte for Elverum torsdag kveld.

Seriekamp 3 divisjon kvinner:

Elverum stadion torsdag 13. juni

Elverum – Brumunddal 3-1 (2-0)

Mål: 1-0 (13. min), 2-0 (43. min), 2-1 Sofija Nicic (48. min), 3-1 (70. min).

 Laget (4-3-3): Susanne Aasen Tåsåsen – Rikke Skundberg Voldengen, Melina Mosether, Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Tuva Ilseth fra 46. min) (Andrine Buraas Fløtre fra 54. min) – Hanna Buraas Evensen, Andrine Buraas Fløtre (Selma Stensrud fra 51. min) (Matilde Sjølie fra 77. min), Selma Stensrud (Mille Myrvold fra 35. min) – Sara Hoelstad (Tuva Ilseth fra 61. min), Matilde Sjøli (Sara Hoelstad ra 68. min), Sofija Nicic.

Et fysisk mer robust Elverum ville ha poengene på hjemmebane. I avgjørende faser i kampen var det som skulle til for å bikke kampen i hjemmelagets favør.

Vi «gir» igjen bort et par enkle mål. Det gjør at vi må jage utlikning. Da sitter verken samspill eller pasningskvalitet bra nok. Det blir litt for halvvegs.

Vi reduserer til 1-2 ved Sofija Nicic på et flott langskudd rett etter pause. I en god periode har vi muligheten til å komme ajour, men det var kvelden da vi ikke var dyktige nok. Isteden får Elverum mulighet til å sette 3-1.

Et litt skadeskutt Dala-mannskap er nødt til å brette opp ermene, gjøre en solid treningsinnsats og skru på bryteren skikkelig framover. Etter en sold sesongstart er det blitt to tap på rad. Marginene er små i fotball. De må vi snu til vår fordel igjen.

Neste kamp for Dala-damene er førstkommende mandag, 17. juni. Da møter vi Raufoss på bortebane med kampstart kl 20.15.

Dagens spiller: Sofija Nici. Gave gitt av Sport1 Brumunddal.

Dagens lagprestasjon: Sofija Nicic. Gave gitt av M. Dobloug.

Facebook
Twitter
LinkedIn