Sterk generalprøve av Dala-damene

Brumunddals 3. divisjonsdamer gjennomførte en sterk generalprøve da divisjonskollega Hønefoss-2 ble slått 5-1 på bortebane søndag.

Treningskamp kvinner:

Aka Arena søndag 19. mars

Hønefoss-2 – Brumunddal 1-5 (1-2)

Mål: 0-1 Amalie Brostuen Ødegård (18. min), 1-1 (42. min), 1-2 Selma Krogstad (43. min), 1-3 Maren Kristine Andersen (77. min – straffe), 1-4 Amalie Brostuen Ødegård (82. min), 1-5 Sara Byrøygard Flobakk (84. min).

 Laget (3-4-3): Charlotte Buaune (Susanne Aasen Tåsåsen i 45 min) – Kristin Solvoll, Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Kristine Korsvold i 45 min) – Mina Jevne Etnestad (Melina Mosether i 45 min), Mathilde Halligan (Sara Byrøygard Flobakk i 45 min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad (Mina Jevne Etnestad i 26 min) – Sara Hoelstad (Mathilde Halligan i 19 min), Selma Krogstad (Carina Myrvang i 45 min), Amalie Brostuen Ødegård.

Dette var Dala-damene siste test før seriealvoret starter førstkommende søndag. Da er Fredrikstad gjester på Sveum i den nye regionale 3. divisjon.

Vi møtte et godt og robust Hønefoss-lag på Aka Arena. Likevel var vi det førende laget de første 45 minuttene. Etter 18 minutter sendte Amalie Brostuen Ødegård oss i ledelsen. Vi spilte oss fram til flere gode sjanser, men litt mot spillets gang fikk hjemmelaget utligne til 1-1 rett før pause.

Heldigvis var Selma Krogstad både frekk og på rett plass da hun sendte oss i ledelsen minuttet etter. Dette var Selmas første kamp etter at hun kom tilbake til Brumunddal i vinter.

Det første kvarteret etter pause slett vi litt mer presisjon og samspill. Det hakket i spillet og Hønefoss fikk lov til å ha ballen mer. Vi klarte å ta tak i kampen og snu situasjonen til vår fordel. Vi tok igjen over spillet og da Selma Stensrud ble felt og fikk straffe, var Maren Kristine Andersen sikker fra krittmerket.

Etter det var det igjen bare et lag som hadde ballen, og Sara Byrøygard Flobakk og Amalie Brostuen Ødegård sørget for å øke vår ledelse.

Nå gjenstår en uke med godt treningsarbeid før seriestart: Søndag 26. mars kl 15. 00 er Fredrikstad motstander på Sveum.

Facebook
Twitter
LinkedIn