Søndagstur til Spjelkavik

Arne Westgård (bildet) og resten av våre beste menn flyr frem og tilbake til Åalesund søndag. Det blir en fin avveksling til mange og lange bussturer til Vestlandet. Spjelkavik er motstander denne gangen.

Dala måtte utsette lokaloppgjøret mot Hamkam 2 mandag. 30 centimeter med snø var umulig å fjerne.  Et poeng på to kamper forteller ikke alt. Det har vært gode prestasjoner både mot Hønefoss og Førde. Laget har jobbet godt i kamppausen, men er nok litt ekstra spente foran oppgjøret i Vika.

– Vi gleder oss til å spille kamp igjen  Begge lag har hatt jevne oppgjør hittil. Så vi regner med en tett og jevn kamp denne gangen også, sier Dala-trener Tore Fossum.

Vertene i Vika har hatt en brukbar åpning på årets sesong. 2-2 mot Molde 2 – i en kamp der laget ledet 2-0 ved pause.  Knepent 0-1 hjemme mot Elverum. Veteranen Magnus Solum ble matchvinner på overtid. Og 1-0 seier borte mot Florø i tredje serierunde. Målskårer: Sigurd V Tafjord.

Solskjær

Lagets mest kjente spiller er Noah Solskjær – oppvokst i Manchester og Kristiansund. Han holder høyt 3. divisjonsnivå, men er ikke en goalgetter slik som far Ole Gunnar. Uansett er Noah en av 11 gode spillere på Spjelkavik.

Fjorårets kamp i Vika endte 1-1. Mikkel Gran Frankmo satte inne Dalas mål på naturgresset. I morgen  spilles kampen på kunstgress. På Sveum vant Dala hele 5-0. Preben (2), Jona, Jørgen og Markus skåret. Spjelkavik ble til slutt  nummer seks i avdelingen.  Dala kom på 8. plass.

Tabellen

Facebook
Twitter
LinkedIn