Seriefavoritten kommer til serieåpningen mandag!

Spente foran serieåpningen: Esten Grini, Torgeir Strand Osmo og Jørgen Holmlund – her  i en kort pause under onsdagens trening. Foto. Guttorm T

2. påskedag kl. 15 starter alvoret om poengene. Brumunddal får en tøff åpning. Hønefoss BK  er gjester på Sveum. Tabellodds i vår avdeling. HBK 1.45 og favoritt. Dala er en av fire lag på bunn. Satser du penger og Dala blir seriemester, får du 150 ganger mer igjen…
Norsk tipping oddsen seriemester Norsk-Tipping-Ligaen avdeling 2.
1. Hønefoss 1.45
2. Elverum 6.25
3. Eidsvold Turn 6.50
4. Molde 2 12.50
5. Førde 20.0
6. FUVO 25.0
7. Spjelkavik 50.0
8. Hamkam 2 100.0
9. Sogndal 2 100.0
10. Volda 100.0
11. Florø 150.0
12. Raufoss 2 150.0
13. Hødd 2 150.0
14. Brumunddal 150.0
www.norsk-tipping.no/sport/oddsen (Norsk-Tipping-Ligaen avdeling 2)

På nettsiden norskfotball.com er det våde tipping og en fin omtale av lagene i avdelingen. Hønefoss tippes som nummer en. Her er Dala nummer 6.

Hønefoss får følgende omtale:
Så sent som i 2013 spilte Hønefoss på øverste nivå i norsk fotball. Nå er Eliteserien trolig i overkant av hva den realistiske delen av HBK-fansen håper på, men at klubben hører hjemme høyere opp enn nivå fire, er de fleste enige om. Det mener åpenbart også den lokale sponsoren AKA som går inn med rundt ni millioner i året i Hønefoss Ballklubb i håp om å snu den vonde trenden som har pågått mer eller mindre uavbrutt i ti år.
Men Hønefoss har vært favoritter uten å innfri tidligere. Dersom laget skulle snuble, står både Elverum og Eidsvold Turn klare med ambisjoner om å ta seg tilbake til 2. divisjon. Også Førde imponerte forrige sesong og har en fortid på nivå tre. Og da har vi enda ikke nevnt Molde 2 som trolig hadde vunnet denne avdelingen greit dersom de ønsket det. Dette blir spennende!
Også forrige sesong ble Hønefoss spådd helt øverst av de aller fleste, men etter en meget svak start med noen blytunge overtidssmeller endte Ringerike-gjengen til slutt som nummer sju. Satsingen har vært sterk i flere år, men HBK virker å ha skrudd til enda et par hakk nå med Gunnar Halle inn som hovedtrener og Jam Remi Dalen som assistent og sportssjef. Sistnevnte kjenner spillermarkedet godt fra Mjøndalen-tiden og jobber med fine ramme også på AKA Arena.
Det viser også vinterens signeringer Jonatan Byttingsvik (Arendal), Lars Ivar Slemdal (Bærum), Nicolay Grimstad (Bærum), Hugo Svensson (Tvååkers), Sander Ringberg (Sandnes Ulf) og ikke minst Tortel Lumaza (eks Stabæk). HBK har sett solide ut hele vinteren og har blant annet slått både Elverum og Eidsvold Turn hjemme på Hønefoss. Alt annet enn opprykk vil være en enorm skuffelse.

Hva står det skrevet om Dala?
Brumunddal endte til slutt som nummer åtte i fjor. Etter en periode som et solid 2. divisjonslag, virker Sveum-guttene nå å ha «landet» på dette nivået. Troppen er ung og lokal og ledes nå av Jarl-André Storbæk og Tore Fossum. Toppscorer Preben Finstad er ikke erstattet, men «Dala» har vist lovende takter de siste ukene og ikke minst i generalprøven der sterke Gjelleråsen ble slått 3-0 borte. Svære Patrick Bergmann viste seg frem for flere klubber i vinter etter noen år i polsk fotball før han signerte for Brumunddal. Øvre halvdel.

Facebook
Twitter
LinkedIn