Resultater Norway Cup tirsdag

Siste dag med gruppespillet er unnagjort og dette ble dagens resultater.

Gutter 13-14 år: Brumunddal Fotball – BreimsbygdaIL 1-3
Kampen endte dessverre med tap, 1-3 til bortelaget. Målscorer: Helge Nygård Lunde. Endte på 4. plass i pulja. B-sluttspill på gutta onsdag morgen kl 9 mot Lesja på Abildsø.

Gutter 14 år: Brumunddal Fotball – Hødd, IL 3-0
Dalagutta vant kampen 3-0. Målscorere: Johannes Wiik Melve, Natan Ermias Abate og Martin Flor. Endte på 2. plass i pulja. Onsdag spilles det A-sluttspill på Tørteberg kl 11:20. Hvem det spilles mot avgjøres senere i kveld.

Jenter 14 år:

Brumunddal Fotball – Nordhordland BK 2-0

Jentene ender som nummer to i gruppa.

Jenter 15 år:

Holstein Kiel – Brumunddal Fotball 2-0

Jentene ender som nummer to i gruppa.

Gutter 15/16 år 7-erfotball:

Brumunddal Fotball – Innstranda IL 0-12
Lag 3 har hatt en tung reise i Norway Cup, med tre tap og 0-23 i sekken etter tre kamper i puljespillet. I dag møtte vi enda et godt lag, Innstranda IL fra Bodø, hvor vi tapte 12-0. Gutta var litt motløse etter dagens kamp, men vi får tro at tapene går fort i glemmeboka. I morgen står står Vanylven Fotballklubb som motstander i 1/16-finalen i B-sluttspillet på Valle Hovin kl 0900. Håper vi kan slå tilbake og få en positive opplevelse.

Gutter 16 år:

Brumunddal Fotball1 – RanheimIL 2-2
Lag 1 går ut med høy intensitet og presser et godt Ranheimlag bakover i banen. Vi kriger inn to mål og leder 2-0 til pause. Andre omgang starter ok, men midtveis i omgangen reduserer Ranheim til 2-1 etter noe klabb og babb i eget forsvar. Det er gode sjanser til begge lag, men Ranheim utlikner til 2-2 tre minutter før slutt. Marginene er ikke helt på vår side, men vi skal være stolte av innsatsen vi legger ned mot et solid Ranheimlag. I morgen venter Odds Ballklubb i 32 dels finalen.

Brumunddal Fotball2 – Scan trade football academyclub 0-6
Lag 2 spilte i dag mot Scan Trade Academy Club fra Gambia. Motstanden var som forventet meget god, og kampen endte med tap 6-0. Det var allikevel en del positivt å ta med seg fra kampen. Gutta kjempet bra og fikk ei god forsvarsøkt. I morgen venter Malvik/Hommelvik i 64-delsfinalen i B-sluttspillet kl. 0800 på Ekebergsletta. Da satser vi på scoringer og seier.

Gutter 19 år: BærumSK 2 – Brumunddal Fotball 1 0-0
Uavgjort mot en god motstander. Vår klar beste kamp i Norway Cup mot flere spillere som spiller interkrets A. Vi var best i duell- og banespillet, og var nærmest seieren, selv om vi ikke skapte veldig mange store målsjanser. Ender som nummer to i gruppa og er klar for a-sluttspill i morgen

Brumunddal Fotball 2 – FK Fyllingsdalen 0-1
Ender som nummer tre i gruppa

Facebook
Twitter
LinkedIn