Årets første poeng for 2. laget

Petter Skar satte inn 2-3 på overtid. Det lå an til seier. Men Toten utlignet enda lenger ut i overtiden. Dermed måtte våre 4.divisjonsmenn nøye seg med et  poeng.

4. divisjon:

Toten – Brumunddal 3-3 (2-1)

Målene: 1-0 Mads Hveem (7), 1-1 Petter Skar (12), 2-1 Daniel Lisowski (45), 2-2 Torgeir Strand Osmo (67), 2-3 Skar (90) og 3-3 Trond Aass (90)

Laget:

Joachim Svendsberget – Fredrik Haave Andersen, Patrick Bergmann, Torgeir Strand Osmo- Martin Snildal Nygård, Christian Høgset, Mahad Abdilahi, Mathias Hjemsæter – Jørgen Nybu, Petter Skar og Noah Evensen Volden.
Benken: Andreas Porsvik, Jørgen Gran, Omar Weheliye, Ole Emil Sjøli, Oliver Lagmandsveen Sæthre og Håkon Finden

Toten tok ledelsen etter sju minutter.

Bare fem minutter senere ble det 1-1. Petter Skar gjorde som bestefar Knut Skar på Sveum i gamle dager. Han fanger opp en retur fra keeper og dundrer ballen opp i nærmeste kryss. Returen kom etter flott innlegg fra Noah Evensen Volden, som målvakten ikke klarte å holde.

Så fikk Toten straffe. Den tok vår gode keeper Joachim Svendsberget seg av. Men vertene kom likevel foran.  2-1 ble pauseresultatet.

Etter 67 minutter kom kampens flotteste mål. Torgeir Strand Osmo skåret direkte i mål på frispark fra 35 meter.

Da Petter Skar – oppvokst i Trondheim – men med gode Brumunddals-gener – satte unn 2-3  på overtid, lå det an til tre poeng. Petters mål kom etter klabb og babb. To skudd ble blokkert av stopperen. I tredje forsøk prøvde unge Skar seg med n chip. Den gikk i nettet.

Men før dommeren rakk å blåse av kampen, fikk rutinerte Trond Aass en mulighet. Han misset ikke. 3-3 og et poeng til hvert av lagene. Toten rykket for øvrig ned etter fjorårets sesong.