Nye trenere for A-lag herrer

Brumunddal Fotball har ansatt Jarl-Andre Storbæk og Tore Fossum som nye trenere for vårt A-lag herrer.

Jarl-Andre vil ha hovedansvaret men i praksis på feltet vil de to framstå som et team.

Etter en lang prosess er vi sikre på at vi nå får et trener-team som vil utvikle både laget, spillerne og klubben videre. Vi har fått et team med solid kompetanse, erfaring og faglig tyngde.

Jarl-Andre har en unik spillerkarriere bak seg hvor han har spilt for Nybergsund, Raufoss, HAM-KAM, Vålerenga og Strømsgodset. I tillegg har han et utenlandsopphold bak seg i greske Panetolikos og danske Sønderjyske. Han har også 17 A-landskamper for Norge.

Som trener har han erfaring fra Raufoss Fotball, Nybergsund, Trysil FK og Eidsvold Turn.

Trenerkarrieren startet som spillende assistent i Nybergsund før han tok over og ble hovedtrener i 2017 og 2018. Storbæk ble så en del av et spennende prosjekt i Trysil FK i hjembygda som var nær opprykk før pandemien satte en stopper for fotballen på det nivået. I 2021 var tryslingen av del av Raufoss’ trenerteam i Obos-ligaen. 

Tore har spillerbakgrunn fra Rena, Kongsvinger, Elverum og Nybergsund. Han har trenererfaring fra Rena, Elverum og Nybergsund og har trent de to siste klubbene i OBOS-ligaen.

I 2007 ble han hentet til Nybergsund som assistent i Obos-ligaen før han i 2012 fikk hovedansvaret. To år senere returnerte han til Elverum, og høsten 2016 ledet han laget opp på nivå to i norsk fotball. 

Sesongen 2022 var Tore og Jarl-Andre sammen trenere for Eidsvold Turn.

Begge er utdannet UEFA A-trenere. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn