Ny triumf og åtte nye mål

Brumunddals 3. divisjonsdamer fortsetter å banke inn mål: Åtte ble det da Valdres ble slått på bortebane mandag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Blåbærmyra mandag 6. juni

Valdres – Brumunddal 1-8 (0-4)

Mål: 0-1 Matilde Sjøli (10. min), 0-2 Camilla Bekkevold (27. min), 0-3 Amalie Brostuen Ødegård (30. min), 0-4 Camilla Bekkevold (45. min), 0-5 Camilla Bekkevold (56. min), 0-6 Mathea Jevne Etnestad (62. min), 0-7 Sara Hoelstad (72. min), 1-7 (85. min), 1-8 Anna Marie Johnsen (87. min).

 Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Sara Byrøygard Flobakk, Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord  – Amalie Brostuen Ødegård (Mathilde Halligan i 45 min), Mina Jevne Etnestad (Anna Marie Johnsen i 28 min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad (Amalie Brostuen Ødegård i 22 min) – Sara Hoelstad (Lene Martinsen i 45 min), Matilde Sjøli, Camilla Bekkevold (Sara Hoelstad i 22 min).

Nok en gang var det stor forskjell på lagene: Vi styrte og dominerte spillet i varmen på Blåbærmyra på Fagernes, og det tok ikke mer enn 10 minutter før Matilde Sjøli satte vårt første mål for dagen. Med mål av Camilla Bekkevold og Amalie Brostuen Ødegård før halvtimen var spilt, hadde vi grepet om kampen og poengene.

Vi sørget for ytterligere fem mål før kampen var omme. Det kunne ha blitt enda flere med litt mer presisjon i avslutningene. Det som gleder er at vi er solide i spillet vårt, har stor bevegelse og setter opp den ene sjansen etter den andre.

Defensivt var vi igjen solide. Vi slapp Valdres til veldig få ganger.

Camilla Bekkevold trives utvilsomt veldig godt i sommervarmen i Valdres. Tre svært vakre mål satt hun i nettet.

Mina Jevne Etnestad er tilbake i Dala-trøya etter noen år i Fart, Øvrevoll Hosle og Frigg. Mandag gjorde hun comeback i storseieren i Valdres, og viste at hun blir en viktig spiller for oss utover sesongen.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Elverum søndag 12. juni kl 18.

Dagens spiller: Emilie Skarpnord.

Dagens prestasjon: Matilde Sjøli og Mathilde Halligan.

Facebook
Twitter
LinkedIn