Ny motstander trakk seg

Brumunddals 3. divisjonsdamer måtte igjen ty til motstand fra eget G16-lag da motstanderen trakk seg fra kamp timer før kampstart.


Treningskamp kvinner:
Sveum stadion tirsdag 19. april
Brumunddal – Brumunddal G16 1-7 (1-4)
Mål: 0-1 (1. min), 0-2 (9. min), 0-3 (33. min), 1-3 Camilla Bekkevold (40. min), 1-4 (44. min), 1-5 (47. min), 1-6 (50. min), 1-7 (87. min).


Laget (3-4-3): Mari Storihle Bratberg – Sara Byrøygard Flobakk (Ingeborg Amundsen fra 17. min) (Sara Byrøygard Flobakk fra 59. min), Mathea Jevne Etnestad (Katrine Fredheim fra 69. min), Emile Skarpnord – Hanna Buraas Evensen (Lene Martinsen fra 46. min), Carina Myrvang (Anna Marie Johnsen fra 65. min), Selma Stensrud, Mina Holmen Nilssen – Matilde Sjøli, Amalie Brostuen Ødegård, Camilla Bekkevold (Karoline Elvsvebakken fra 72. min).


Kolbu meldte avbud noen få timer før kampstart. Det er fjerde gang i vinter at en motstander har meldt avbud rett før kamp. Det gjør det vanskelig å få flyt i treningsarbeidet og vi må improvisere for å få testet oss i kamp.
Heldigvis stilte vårt G16-lag opp på kort varsel. De ga oss mer enn tøff motstand.
1-7 gir ikke et riktig bilde av kampen. Våre damespillere stod bra opp i duellene, men vi ble et hakk for små gjennom 90 minutter. Den aller største forskjellen var effektivitet foran mål. Vi hadde 11 store sjanser, men det ble med Camilla Bekkevolds flotte redusering til 1-3.
Nå retter vi blikket mot seriestart førstkommende søndag. Da reiser vi til Gjemselund for å møte Kongsvinger-2. Kampstart er kl 16.
NB! Takk til fotograf Stian Bye Høgsveen for flotte bilder.

Foto: Stian Bye Høgsveen
Foto: Stian Bye Høgsveen
Facebook
Twitter
LinkedIn