Mer jubel for Dala-jentene

Dalas 3. divisjonsdamer fortsatte sin seierstrend da Ull/Kisa ble slått 4-3 på Jessheim mandag kveld.

Seriekamp 3 divisjon kvinner:

Jessheim stadion mandag 3. juni

Ull/Kisa– Brumunddal 3-4 (1-2)

Mål: 0-1 Mathilde Halligan (18. min), 0-2 Kristin Solvoll (26. min), 1-2 (33. min), 1-3 Matilde Sjøli (46. min), 1-4 Hanna Buraas Evensen (58. min), 2-4 (83. min), 3-4 (90. min).

Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen –Melina Mosether, Kristin Solvoll, Rikke Skundberg Voldengen – Mathilde Halligan (Emilie Skarpnord fra 59. min), Andrine Buraas Fløtre, Selma Stensrud (Mathilde Halligan fra 81. min), Hanna Buraas Evensen – Sara Hoelstad (Kelly Andreassen Ottesen fra 80. min), Matilde Sjøli (Tuva Ilseth fra 72. min), Sofija Nicic (Mille Myrvold fra 65. min).

Gjennom hele kampen var vi det førende laget, men vi klarte å gjøre det litt unødvendig spennende for oss selv da vi slapp Ull/Kisa litt inn i kampen igjen i sluttminuttene. To ganger reduserte vertene på tampen slik at det endte med 4-3-seier for oss.

Før det åpnet vi kampen med stor dominans i banespillet. Mathilde Halligan sendte oss i ledelsen etter en retur på en corner. Noen minutter senere stanget Kristin Solvoll inn 2-0 etter nok en corner.

Vi slapp oss litt ned scoringene og da fikk ull/Kisa redusere ut fra intet.

Matilde Sjølis 3-1-scoring rett etter sidebytte satte standarden for starten på andre omgang. Vi hadde ballen mest og skapte sjanser. 4-1 satte Hanna Buraas Evensen inn på et flott langskudd.

Vi både skal og må holde tak i kampen med et slikt kampbilde. Dessverre fikk Ull/Kisa altså lov til å skape litt spenning mot slutten, men det var ikke nok til å hindre Dala-jentenes femte seier i vår.

Neste kamp for Dala-damene er førstkommende lørdag, 8. juni. Da møter vi Fredrikstad hjemme på Sveum med kampstart kl 14.00.

Dagens spiller: Sofija Nicic. Gave gitt av City Meet & Eat.

Dagens lagprestasjon: Susanne Aasen Tåsåsen. Gave gitt av RenCon.

Facebook
Twitter
LinkedIn