Masse mål og poeng i Bærum

Dalas 3. divisjonsdamer spilte 3-3 borte mot Øvrevoll Hosles rekrutter i en skikkelig jojo-kamp søndag ettermiddag.

Seriekamp 3 divisjon kvinner:

Hoselbanen søndag 12. mai

Øvrevoll Hosle-2 – Brumunddal 3-3 (3-2)

Mål: 1-0 (11. min), 1-1 Kristin Solvoll (34. min), 1-2 Mille Myrvold (41.), 2-2 (42. min), 3-2 (45. min), 3-3 Selma Krogstad (83. min).

 Laget (3-4-3): Lene Lauve – Melina Mosether (Emilie Skarpnord fra 23. min), Kristin Solvoll, Rikke Skundberg Voldengen – Mathilde Halligan (Melina Mosether fra 45. min) (Marielle Pettersen fra 81. min), Andrine Buraas Fløtre, Selma Stensrud, Sara Hoelstad (Hanna Buraas Evensen fra 45. min) – Marielle Pettersen (Selma Krogstad fra 45. min), Mille Myrvold (Mathilde Halligan fra 72. min) (Sofija Nicic fra 81. min), Sofija Nicic (Tuva Ilseth fra 45. min) (Sara Hoelstad fra 72. min).

I varmen på kunstgraset på Hosle ble det skikkelig hett for våre jenter. Vi kom tidlig under 0-1. Vertene var farlige på kontringer, mens vi slet med å sette inn presset og finne rytmen i spillet vårt.

To dødballer snudde imidlertid kampen for oss: 1-1 på et hodestøt fra Kristin Solvoll etter en corner, før Mille Myrvold skrudde inn en corner til 2-1-ledelse.

Men hvor lenge var vi i paradis: Kun i ett minutt. Først utliknet Øvrevoll Hosle, før de på overtid igjen hadde snudd kampen til 3-2-ledelse.

Heldigvis klarte vi å ta mer tak i kampen etter hvilen. Da var vi det førende laget og skapte flere store sjanser. Øvrevoll Hosle på sin side hadde svært få muligheter.

Selma Krogstad satte inn 3-3 med snaue 10 minutter igjen å spille. Rett før slutt kom vi alene med keeper, men ballen gikk dessverre ikke i mål.

Poeng på Hoslebanen er et steg opp fra i fjor. Da ble 1-6-tap i tilsvarende kamp.

Neste kamp for Dala-damene er først om to uker. Søndag 26. mai er Kolbotn-2 motstander hjemme på Sveum kl 13.00.

Dagens spiller: Kristin Solvoll. Gave gitt av RagnSells Hamar.

Dagens lagprestasjon: Selma Stensrud. Ringsaker AO-senter.

Facebook
Twitter
LinkedIn