Målfest for Dala-damene

Brumunddals 3. divisjonsdamer opplevde skikkelig målfest da Storhamar-2 ble slått 11-0 tirsdag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum idrettspark tirsdag 30. august

Brumunddal – Storhamar-2 11-0 (6-0)

Mål: 1-0 Lene Martinsen (10. min), 2-0 Mathea Jevne Etnestad (11. min), 3-0 Selma Stensrud (12. min), 4-0 Sara Byrøygard Flobakk (19. min), 5-0 Amalie Brostuen Ødegård (24. min), 6-0 Amalie Brostuen Ødegård (28. min), 7-0 Mina Jevne Etnestad (55. min), 8-0 Mina Jevne Etnestad (65. min), 9-0 Camilla Bekkevold (74. min), 10-0 Amalie Brostuen Ødegård (77. min), 11-0 Lene Martinsen (84. min).

Laget (3-4-3): Ronja Corbatta-Thyness (Charlotte Buaune i 45 min) – Sara Byrøygard Flobakk (Katrine Fredheim i 30 min), Maren Kristine Andersen (Tuva Sveadalen i 30 min), Emilie Skarpnord (Ingeborg Vardeberg i 45 min) – Mina Jevne Etnestad, Hanna Buraas Evensen (Mathilde Halligan fra 45 min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad – Sara Hoelstad (Amalie Brostuen Ødegård i 15 min), Lene Martinsen, Amalie Brostuen Ødegård (Camilla Bekkevold i 30 min).

Med det fortsetter den sterke seiersrekka til Dala-damene: 14 seire av 14 mulig så langt i sesongen.

Storhamar-2 var ingen motstand denne kvelden. Det ble spill mot ett mål i 90 minutter og ga våre jenter en mulighet til å jobbe med tålmodighet i angrepsspillet. Vi fikk se mange flotte prestasjoner og flere fine mål.

Det er viktig å holde konsentrasjonen og ta det vi jobber med på treningsfeltet ut i spill om poeng. Det mestret jentene i lange perioder. Vi er i samspillet, vi er flinke til å vente spillet hurtig og vi kommer til mange målsjanser.

11 mål er mer enn godkjent. Sju forskjellige målscorere er også veldig positivt. Amalie Brostuen Ødegård ble vår toppscorer med tre mål.

Neste seriekamp for Dala-damene er borte mot Kjellmyra førstkommende søndag, 4. september, kl 15.00.

Dagens spiller: Selma Stensrud.

Dagens lagprestasjon: Sara Byrøygard Flobakk.