Lite fungerte for Dala-damene

Dalas 3. divisjonsdamer gikk på et 4-7-tap hjemme på Sveum søndag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 16. april

Brumunddal – Lillestrøm 4-7 (3-3)

 Mål: 1-0 Ingrid Byrøygard Kvernvolden (9. min),1-1 (10. min), 2-1 Camilla Bekkevold (13. min), 2-2 (14.min), 2-3 (22. min), 3-3 Camilla Bekkevold (36. min), 3-4 (56. min), 3-5 (58. min), 3-6 (69. min), 3-7 (78. min), 4-7 Maren Kristine Andersen (81. min).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Melina Mosether (Mathilde Halligan i 67 min), Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord – Sara Byrøygard Flobakk, Hanna Buraas Evensen, Selma Stensrud (Mathea Jevne Etnestad i 22 min), Mathea Jevne Etnestad (Carina Myrvang i 57 min) – Ingrid Byrøygard Kvernvolden, Amalie Brostuen Ødegård (Sara Hoelstad i 57 min), Camilla Bekkevold (Amalie Brostuen Ødegård i 15 min).

Lite fungerte for Dala-damene denne kvelden. Vi tok ledelsen 1-0 og 2-1, men Lillestrøm svarte med å utligne vår ledelse umiddelbart begge ganger.

Dette var kvelden da alt gikk inn for våre gjester, mens vi var for unøyaktig med våre avslutninger. 4-7 sier alt om en merkelig kamp. Vi scorer egentlig nok mål til å vinne, men da må vi være mer nøye i vårt defensive spill. Søndag stod vi for mye på halvdistanse, kom ikke opp i duellene og lot Lillestrøm slippe til litt for lett.

Vi må bruke kampen på en god måte inn i denne treningsuka.

Neste kamp for Dala-damene er borte mot Øvrevoll Hosle-2 mandag 24. april kl 20.15.

Dagens spiller: Mathilde Halligan. Gave gitt av Gullsmed Lene Jægersborg AS i Moelv.

Dagens lagprestasjon: Carina Myrvang. Gave gitt av Spar Mølla.

Facebook
Twitter
LinkedIn