Klart for nabooppgjør på Sveum

Mandag klokka 20 kommer Hamkam 2 til Sveum. Keeper Joachim Svendsberget er tilbake i Dalas mål. Han gleder seg til å ta i mot naboene.

– Vi er godt forberedt og ser fram til å spille mot Hamkam. Det blir spennende å se hvilket lag de stiller med. Det får vi først vite etter A-kampen i dag, sier målvakt Svendsberget.

– Dala har fått en ny mann i troppen den siste uka…

– Kevin har vært en fin tilvekst i gruppa – både i garderoben og på banen. Han er hurtig og god med ballen. Han kan skape noe på egenhånd. Jeg håper han blir en X-faktor  i kampene. Det har kanskje vært en mangelvare i laget. Men for all del, Kevin kom tilbake til Norge for en uke siden og har kun trent med oss noen dager. Han må få tid til å bli kjent. Ingen forventer noe av ham de første ukene.

Les mer om Kevin Ogudugu HER

– To kamper – et poeng. Hva synes du, Joachim?

– Jeg er ikke skremt, selv om vi fikk en tøff start. Vi spiller i en avdeling der det ser ut til at alle kan slå alle. Det viktigste er at vi har trua sjøl – og det har vi. Vi fikk en tøff start med Hønefoss hjemme og Førde borte. Vi kunne fort fått mer enn et poeng i disse kampene. Vi har et nytt trenerteam og en nyutviklet  spillestil. Jeg er ikke i tvil om at vi vil plukke poeng og hevde oss godt  i serien. Vi er bare så vidt i gang med en spennende sesong,

I morgen er det altså Hamkam2 som venter. Værmeldingen er ikke den beste, men ta turen til Sveum! Forhåpentligvis til en trivelig kamp mellom naboene.

Lørdagens kamper i avdelingen:

Florø – Spjelkavik 0-1

Elverum – Førde 4-1

Sogndal 2 – Hønefoss 0-1

Tabellen

 

Joachim Svendsberget u aksjon i serieåpningen. Sist helg måtte han stå over pga obligatoriske kurs på jobben. Foto: HBK

Facebook
Twitter
LinkedIn