Herlig triumf etter sent overtidsmål

Fem minutter på overtid avgjorde Dalas 3. divisjonsdamer søndagens svært jevne møte med Kolbotn-2.

Seriekamp 3 divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 26. mai

Brumunddal – Kobotn-2 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 (20. min), 1-1 Matilde Sjøli (46. min), 2-1 Selma Stensrud (90. min).

 Laget (4-4-2): Lene Lauve – Rikke Skundberg Voldengen, Melina Mosether, Kristin Solvoll, Emilie Skarpnord (Sofija Nicic fra 65. min) – Hanna Buraas Evensen (Andrine Buraas Fløtre fra 45. min) (Hanna Evensen Buraas fra 60.min) (Andrine Buraas Fløtre fra 67. min) (Tuva Ilseth fra 82. min), Andrine Buraas Fløtre (Mathilde Halligan fra 23. min) (Selma Stensrud fra 82. min), Selma Stensrud (Hanna Evensen Buraas fra 75. min), Marielle Pettersen (Sara Hoelstad fra 23. min) – Selma Krogstad (Sofija Nicic fra 23. min) (Marielle Pettersen fra 60. min), Matilde Sjøli (Mille Myrvold fra 60. min) (Matilde Sjøli fra 82. min).

Avgjørelsen falt da Selma Stensrud dundret inn 2-1 etter en corner.

Før det var det veldig jevnt, spennende og intenst i heten på Sveum. Kolbotn fikk ta ledelsen etter at vi var passive i presspillet vårt. Da var kampen 20 minutter gammel.

Etter en «vanningspause» og litt korrigering i vår struktur klarte vi å heve oss. Vi hadde tre store sjansen uten uttelling. En gang smalt det i tverrligger.

Rett etter pause ble Matilde Sjøli nydelig frispilt, og alene med Kolbotns keeper sørget hun for 1-1.

Spillet og sjansene bølget fram og tilbake gjennom kampen. Vår keeper Lene Lauve vartet opp tre svært viktige redninger. Vi hadde flere gode sjanser, men først langt ut i tilleggstiden satt det deilige og befriende seiersmålet.

Neste kamp for Dala-damene er mandag 3. juni. Da møter vi Ull/Kisa på bortebane med kampstart kl 20.15.

Dagens spiller: Lene Lauve. Gave gitt av Brumunddal Sushi.

Dagens lagprestasjon: Marielle Pettersen. Gave gitt av MjøsAnker.

Facebook
Twitter
LinkedIn