Exit og avansement – Norway Cup onsdag

I dag var første dag med cupspill på Norway Cup. For noen ble det siste dag med fotballkamper, mens for andre bare starten på den som kan bli noe stort.

Gutter 13-14 år:

Brumunddal Fotball2 – Lesja IL 0-1  (B 1/16)

Lag 2 spilte mot Lesja IL kl 9 på Abildsø. Bortelaget tok ledelsen tidlig i kampen, men det var en jevn kamp hvor gutta hadde mange skudd på mål. Kampen endte med tap 1-0.

Gutter 14 år:

Brumunddal Fotball1 – Sotra Sportsklubb Rød 0-1 (A 1/16)

Lag 1 spilte på Tørteberg mot Sotra il kl 11:20. Kampen var jevn og utrolig spennende med 0-0 til slutt. Det ble dermed golden goal. Dessverre ble det tap 1-0.

Med dette er Norway cup eventyret over for G14-lagene… Marginene er ikke helt med oss. Alt i alt har det vært mange fine dager, gode og jevne matcher, godt kameratskap og fått kjent på cuplivet.

 

 

 

 

 

 

 


Jenter 14 år:

Brumunddal Fotball – Djerv 1919 5-1  (A 1/32)
Spiller 1/16-finale i morgen mot Vestre Akers SK kl. 12:10

Jenter 15 år:
Jentene spiller sin 1/16 finale i morgen mot Kolding IF

Gutter 15/16 år 7-erfotball:

Brumunddal Fotball – Vanylven Fotballklubb 4-0 (B 1/16)
Endelig en seier for gutta , opptur med 4 scoringer. Vi går videre i sluttspillet og møter Ål i neste kamp.
Brumunddal Fotball – Ål IL 0-2 (B 1/8)
Dessverre ble det tap i denne kampen for gutta. Kjempet hardt , men fikk ikke satt sjansene.

Gutter 16 år:

Brumunddal Fotball1 – Odds Ballklubb 0-3 (A 1/32)
Vi prøver fra start å gå ut med høyt press, men lykkes ikke like godt som i de foregående kampene. Det er jevnspilt, men Odd går til pause med ledelse 1-0.

I andre omgang røyner det på og kreftene tar slutt. Odd setter både 2-0 og 3-0 og Norway Cup er over for vår del.
Vi har spilt tre gode kamper og en under pari. Vi ser frem til en morsom høstsesong med denne gjengen.

Brumunddal Fotball2 – Malvik/Hummelvik 5-4 (B 1/64)
En kamp hvor resultatet sto 0-0 etter full tid. Samme resultat etter ekstraomganger. Vi gikk seirende ut med sifrene 5-4 etter straffekonk. En god kamp av gutta, fortjent seier.
Brumunddal Fotball2 – Radøy FK 0-2 (B 1/32)
Det ble en kamp preget av tøffe dueller da vi møtte ett fysisk sterkt lag. Kjempet hele veien , men ble dessverre 2-0 tap til slutt.

Gutter 19 år:

Brumunddal Fotball 1 – Bergen, Nord, FK – Fotball 3-2 (A 1/32)
Brumunddal tok kontroll i kampen rett fra start og kom til noen store sjanser. Etter rundt 12-13 minutter fikk Dala et indirekte frispark i området rundt straffemerket etter et tilbakespill og Emil Nordeng satte det kontant i mål. Få minutter senere spilte Lukas Holmlund en fin pasning i bakrom til Jonathan Castro som ved farten sin kom alene med keeperen og satte ballen iskaldt i hjørnet. Etter pause ble det merkbart at spillerne var slitne etter tre tøffe gruppekamper på tre dager før 32-delsfinalen og slapp Bergen Nord mer inn i kampen. Rundt halvveis i omgangen reduserte Bergen Nord til 2-1 ved et innlegg, men rett etterpå svarte Brumunddal ved å øke ledelsen til 3-1 på en perfekt slått corner fra Jonas Martinsen til Fredrik Rasmussen Dahl på bakre som bredsidet ballen i mål. Bergen Nord ga på ingen måte opp og satset på flere scoringer, men kom ikke til noen ordentlige store sjanser før de scoret et trøstemål på overtid etter et fint brassespark. Dette var det siste som skjedde i kampen som endte 3-2 og gleden var stor etter at avansementet til 16-delsfinalen var et faktum.

Brumunddal Fotball 2 – Molde FK 0-2 (B 1/16)

Facebook
Twitter
LinkedIn