Er gode generalprøver farlig?

Våre fotballherrer reiste til Gjelleråsen for å bryne seg på en tøff motstander en drøy uke før seriestart. Det endte med et sterkt resultat. 0-3 mot på bortebane mot et lag som nesten ikke har sluppet inn mål i sesongoppkjøringen. En dårlig generalprøve gir en god premiere, heter det. Men en god generalprøve må da være mye bedre….

Gjelleråsen – Dala 0-3 (0-0)

0-1 Mikkel Gran Frankmo

0-2 Petter Skar

0-3 Eivind Strand Osmo

Laget: Joacim Svendsberget, Fredrik Liberg Berg, Håkon Byrøygard Kvernvolden. Patrick Andre Bergmann, Mathias Sørum, Arne Westgård, Esten Grini, Mikkel Gran Frankmo, Jørgen Hårseth Holmlund, Eivind Strand Osmo, Markus Haave Andersen.

Innbyttere: Petter Skar, Christian Høgset og Kasper Nordsveen.

– Dette var en skikkelig godt gjennomført generalprøve. Gjelleråsen var et topplag i fjor og svært næropprykk. Resultatene fra treningskampene var også sterke. Vi var derfor spente på hvordan vi ville matche dem etter to gode kamper mot 4. divisjonslag. Vi har all grunn til å være fornøyde, sier trener Tore Fossum  (bildet) og legger til:

– Vi vet  jo at Hønefoss på Sveum blir en helt ny kamp. Men vi skal bruke påsken godt og  gleder oss til serien starter mandag om en drøy uke, sier Tore og legger til: I dag er vi fornøyde med guttas innsats og at vi ikke fikk noen skader i den siste testen.

Dette var forøvrig kun årets andre Gjelleråsen-tap. Trener Geir Omli var kun fornøyd med de første 30 minuttene. Hjemmelaget skapte i følge Omli fire store sjanser i løpet av 1. omgang, mens Dala hadde fire store sjanser i løpet av hele kampen og skåret på tre. –  Vi spilte veldig bra de første 30 minuttene og styrte hele spillet. Etter det skjedde det noe, sier Gjelleråsen-treneren til klubbens hjemmeside. Nå skal Omli ta tak i det som ikke var bra og få gutta «til å brette opp erma»…

For Dalas del blir det å bygge videre på tre positive kamper på rad. Et baklengsmål og 16 skåringer….

Facebook
Twitter
LinkedIn