Damer rekrutt spiller toppkamp mot Vang

I kveld møtes Vang 2 og Brumunddal rekrutt til toppkamp i 5.divisjon kvinner avdeling 2. Kampen spilles på Vang kunstgress kl 20.00. Dala-rekruttene har tre seiere på sine tre første kamper denne sesongen.

SESONGEN TIL NÅ

I sesongens tre første kamper har Dala-rekruttene slått Elverum 2 (3-1), Kjellmyra/Vaaler (6-1) og Gran (2-0). Tre strake seiere gir tabelltopp foran mandagens motstander Vang.

TRENINGSVILLIGE DALAJENTER

Stammen i damer rekrutt består i hovedsak av jenter født i 2005, 2006 og 2007 som har spilt aldersbestemt fotball i Brumunddal. Mange av jentene var en del av Brumunddalslaget som ble kretsmestere på J-13 i 2020 og J-15 i 2021. Rekruttstallen består av jenter som har ambisjoner på fotballbanen, og de trener like mye som klubbens A-lag. «Vi vil ha muligheter for å utvikle oss som fotballspillere», var den klare beskjeden til støtteapparatet i planleggingen av sesongen.

TRENERKVARTETT

 Todde Gustavsen er hovedtrener og med seg i teamet har han Chris Halligan, Kjetil Rosenlund og Katrine Fredheim. Flere av trenerne kjenner jentene godt fra aldersbestemte lag, og har fulgt jentenes utvikling gjennom flere år. Det gir god kontinuitet og legger til rette for å utvikle enkeltspillere og spillergruppa som helhet.

SAMARBEID MED DAMER-A TIL KAMPGJENNOMFØRING

Det er ei god stund siden Dala hadde et rekruttlag på damesiden. Det gir også et godt kamptilbud for enkelte av de damespillere som ikke starter kamper på klubbens A-lag. Ofte er det med 3-4 spillere fra Damer-A stallen som får verdifull kamptrening med rekruttlaget.

Alle foto: Stian Høgsveen

Facebook
Twitter
LinkedIn