Dala-damene tilbake på vinnersporet

Brumunddals 3. divisjonsdamer kom raskt tilbake på vinnersporet da Lunner ble slått hele 10-0 på Sveum søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 2. oktober

Brumunddal – Lunner 10-0 (3-0)

Mål: 1-0 Hanna Buraas Evensen (18. min), 2-0 Selma Stensrud (19. min), 3-0 Amalie Brostuen Ødegård (43. min), 4-0 Hanna Buraas Evensen (46. min), 5-0 Sara Hoelstad (52. min), 6-0 Lene Martinsen (72. min), 7-0 Camilla Bekkevold (73. min), 8-0 Sara Hoelstad (77. min), 9-0 Lene Martinsen (81. min), 10-0 Sara Hoelstad (83. min).

Laget (3-4-3): Susanne Aasen Tåsåsen – Sara Byrøygard Flobakk (Ingeborg Vardeberg i 33 min), Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord – Hanna Buraas Evensen, Mathilde Halligan (Tuva Ilseth i 17 min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad – Sara Hoelstad, Amalie Brostuen Ødegård (Lene Martinsen i 45 min), Camilla Bekkevold.

Dala-damene responderte raskt og skikkelige etter det forsmedelige tapet for Elverum i toppkampen sist søndag:

Mot Lunner spilte vi en veldig god kamp i 90 minutter. Hanna Buraas Evensen satte standarden med et flott langskudd etter 18 minutter. Minuttet etter avsluttet Selma Stensrud et vakkert angrep med sin 2-0-scoring.

Etter det så vi oss aldri bakover. Vi kjørte i store perioder over Lunner, og det kunne endte med mye mer enn 10 mål. Samtidig er det meget sterkt å slå et normalt godt Lunner-lag med 10 mål. Det er det få som gjør.

Sara Hoelstad ble vår toppscorer med tre mål, og det er gledelig at hele seks av våre spillere tegnet seg på scoringslista.

Morsomt var det også å se Susanne Aasen Tåsåsen tilbake i Dala-målet. Hun ble en del av vår treningsgruppe i sommer etter ett år i militæret.

Neste seriekamp for Dala-damene er borte mot Skreia førstkommende lørdag, 8. oktober, kl 15.00.

Dagens spiller: Hanna Buraas Evensen.

Dagens lagprestasjon: Selma Stensrud.