Dala-damene med nok en seier

Dala-damene står med to strake seire i årets 3. divisjon etter at Kolbotn-2 ble slått 3-2 hjemme på Sveum torsdag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark torsdag 30. mars

Brumunddal – Kolbotn-2 3-2 (3-1)

Mål: 1-0 Camilla Bekkevold (1. min), 1-1 (17. min), 2-1 Ingrid Byrøygard Kvernvolden (27. min), 3-1 2-1 Ingrid Byrøygard Kvernvolden (36. min), 3-2 (49. min).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune (Susanne Aasen Tåsåsen i 76 min) – Melina Mosether, Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Kristin Hagen Solvoll i 25 min) – Mina Jevne Etnestad, Mathilde Halligan, Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad (Sara Byrøygard Flobakk i 9 min)  – Hanna Evensen Buraas (Sara Hoelstad i 29 min), Ingrid Byrøygard Kvernvolden, Camilla Bekkevold (Amalie Brostuen Ødegård i 9 min).

Det betyr at Dala-damene har fått en meget sterk åpning på sin første sesong i den nye regionale 3. divisjon.

Kolbotn-2 med flere landslagsaktuelle spillere på aldersbestemte lag er av flere regnet som en seriefavoritt, men Oslo-klubben måtte reise hjem uten poeng etter en tett og spennende duell på Sveum.

Vi fikk en drømmestart da Camilla Bekkevold sendte oss i ledelsen etter allerede 25 sekunder. Det ga oss en fin flyt inn i kampen, men vi merket raskt at vi møtte teknisk sterke og raske motspillere. Kolbotn skapte ny spenning med sin 1-1-scoring etter et drøyt kvarter.

Ingrid Byrøygard Kvernvolden er tilbake på Sveum i år. Hun har en fortid i Kolbotn, og hennes kliniske avslutningsegenskaper fikk gamleklubben merke til gangs torsdagkveld. Med to flotte scoringer ga Ingrid oss en 3-1-ledelse til pause.

Kolbotn fikk redusere til 3-2 rett etter pause. Det skapte igjen spenning i kampen. En spenning som holdt seg gjennom hele andre omgang. Vi hadde flere store sjanser til å øke ledelsen. Kolbotn hadde også sine store sjanser.

I en spennende, innholdsrik og morsom kamp var det vi som klarte å stå løpet best og tok tre nye herlige poeng.

Neste kamp for Dala-damene er toppkamp borte mot Raufoss mandag 10. april, 2. påskedag, kl 20.15.

Dagens spiller: Melina Mosether. Gave gitt av Frisørstua.

Dagens prestasjon: Ingrid Byrøygard Kvernvolden. Gave gitt av IS Frisør.