Dala-damene best i serieåpningen

Brumunddals 3. divisjonsdamer fikk en god seriestart da Fredrikstad ble slått 2-0 hjemme på Sveum søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum Idrettspark søndag 26. mars

Brumunddal – Fredrikstad 2-0 (0-0)

Mål: 1-0 Camilla Bekkevold (66. min), 2-0 Selma Stensrud (90. min).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Melina Mosether, Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord – Mina Jevne Etnestad (Sara Byrøygard Flobakk i 45 min), Mathilde Halligan, Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad – Sara Hoelstad (Carina Myrvang i 23 min), Amalie Brostuen Ødegård (Hanna Buraas-Evensen i 23 min), Camilla Bekkevold.

Etter en god oppkjøring var det klart for rekordtidlig seriestart i den nye regionale 3. divisjon. Vi kom fra tre strake seire i treningskampene.

Fredrikstad rykket opp til dette nivået for ett år siden og ville gi en oss en god pekepinn på hva vi har i vente i år.

Det var en jevnspilt første omgang med gode sjanser til begge lag. Gjestene hadde et skudd i stolpen, mens vi spilte oss til gode sjanser uten uttelling. Stillingskrigen endte målløs til pause.

I andre omgang var vi det beste laget i 45 minutter. Da ble det mer ro over spillet. Vi klarte å holde ballen i laget og fikk Fredrikstad til å løpe mer etter ball. Det var ikke ufortjent at Camilla Bekkevold sendte oss i ledelse med et flott mål etter veldig godt angrep i forkant.

2-0 satte Selma Stensrud inn på overtid. En herlig seier i serieåpningen på Sveum.

Allerede førstkommende torsdag er det ny seriekamp. Da er Kolbotn-2 motstander på Sveum. Kampstart er kl 19.30.

Dagens spiller: Maren Kristine Andersen. Gave gitt av Sport 1.

Dagens prestasjon: Melina Mosether. Gave gitt av Dulsrud Klær.