Comeback, scoring og poengdeling

Det ble jevnt og spennende da Dalas 3. divisjonsdamer spilte 1-1 borte mot Lillestrøm søndag

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

LSK-hallen søndag 4. juni

Lillestrøm – Brumunddal 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 (21. min), 1-1 Matilde Sjøli (81. min).

 Laget (4-4-2): Ronja Corbatta-Thyness – Melina Mosether, Maren Kristine Andersen, Ingeborg Strand Osmo, Kristine Korsvold (Matilde Sjøli fra 60. min) – Sara Hoelstad (Tuva Ilseth fra 79. min), Mathilde Halligan (Ingeborg Vardeberg fra 79. min), Sara Byrøygard Flobakk (Amalie Brostuen Ødegård fra 60. min), Amalie Brostuen Ødegård (Selma Krogstad fra 28. min) (Sara Flobakk Byrøygard fra 72. min) –Ingrid Byrøygard Kvernvolden (Selma Krogstad fra 76. min), Camilla Bekkevold (Ingrid Byrøygard Kvernvolden fra 83. min).

Matilde Sjøli spilte sin første kamp for sesongen etter endte første studieår i Stavanger. Hvilket comeback det ble på Matilde: I 81. minutt ble hun nydelig frispilt og etter en duell med keeper satte hun inn 1-1.

En befriende scoring i en kamp vi tidlig måtte jage scoring. 1-1-målet ble vårt eneste, og det ga oss ett fortjent poeng med hjem fra LSK-hallen.

Vi hadde mye å revansjere etter hjemmekampen mot Lillestrøm (tap 4-7). Søndag ble det langt mer sjansefattig og målrikt. 1-1 speiler et greit bilde på kampen.

Vertene tok ledelsen etter drøye 20 minutters spill. Fram til da var det Lillestrøm som førte kampen, men etter halvspilt omgang tok vi mer over og skapte to store sjanser. Etter hvilen var det jevnspilt, en de få sjansene som kom var det vi som skapte.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Øvrevoll Hosle søndag 11. juni kl 18.00.

Dagens spiller: Ingeborg Strand Osmo. Gave gitt av BusStop Brumunddal.

Dagens lagprestasjon: Melina Mosether. Gave gitt av Toscana Restaurant Brumunddal.

Facebook
Twitter
LinkedIn