Dala-damene gikk på et bittert og knepent 2-3-tap for serielederen på Raufoss mandag kveld.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

NAMMO stadion mandag 10. april

Raufoss – Brumunddal 3-2 (2-2)

Mål: 0-1 Camilla Bekkevold (4. min), 0-2 Mathea Jevne Etnestad (19. min), 1-2 (29. min), 2-2 (41. min), 3-2 (64. min).

Laget (3-4-3): Ronja Corbatta-Thyness – Melina Mosether, Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord – Mina Jevne Etnestad (Sara Byrøygard Flobakk i 15 min), Mathilde Halligan, Selma Stensrud (Carina Myrvang i 47 min), Mathea Jevne Etnestad – Hanna Evensen Buraas (Amalie Brostuen Ødegård i 20 min), Ingrid Byrøygard Kvernvolden, Camilla Bekkevold (Sara Hoelstad i 45 min).

Før kampen stod Brumunddal og Raufoss med to strake seire i serieåpningen. Vi tok tidlig ledelsen i toppoppgjøret ved Camilla Bekkevold etter et flott forarbeid av Ingrid Byrøygard Kvernvolden.

Mathea Jevne Etnestad økte vår ledelse til 2-0, og kort tid etter var Ingrid Byrøygard Kvernvolden nær ved å sette 3-0. Dessverre gikk langskuddet i tverrliggeren.

De første 25 minuttene på NAMMO stadion hadde vi Raufoss i kne. Dessverre klarte vertene å snu kampbildet inn mot halvtid: 2-2.

Andre omgang ble ekstrem jevnspilt. Forskjellen var at Raufoss fikk satt inn 3-2 etter en retur på en corner, mens vi ble snytt for 3-3 rett før slutt. Vi hadde også de desidert største sjansene i andre omgang uten at det ville seg for oss denne gang.

Vi gjorde en god kamp. Det var intenst, og det var en god 3. divisjonskamp med høy intensitet og nerve i 90 minutter. Vi må ta med oss de gode opplevelsene inn i treningsuka.

Neste kamp for Dala-damene er hjemme mot Lillestrøm søndag 16. april kl 18.00.

Dagens spiller: Maren Kristine Andersen. Gave gitt av Rencon Optimera.

Dagens lagprestasjon: Carina Myrvang. Gave gitt av AO-senteret.