Årets første tap for Dala-damene

Brumunddals 3. divisjonsdamer gikk på et surt 1-4-tap for Elverum søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sentralidrettsplassen søndag 25. september

Elverum – Brumunddal 4-1 (1-1)

Mål: 0-1 Camilla Bekevold (14. min), 1-1 (43. min), 2-1 (76. min), 3-1 (88. min), 4-1 (89. min).

 Laget (3-4-3): Ronja Corbatta-Thyness – Sara Byrøygard Flobakk (Melina Mosether i 20 min), Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Ingeborg Vardeberg i 26 min) – Mina Jevne Etnestad (Matilde Sjøli i 49 min), Hanna Buraas Evensen (Sara Hoelstad i 20 min), Selma Stensrud, Mathea Jevne Etnestad – Sara Hoelstad (Mathilde Halligan i 45 min), Amalie Brostuen Ødegård (Lene Martinsen i 16 min), Camilla Bekkevold.

Tapet i toppkampen i Elverum betyr at det tilspisser seg i toppen av tabellen. Før de fire siste kampene står vi likt i poeng med Elverum, men vi er foran med bedre målforskjell.

Elverum åpnet aggressivt og ville mest, men det var vi som tok ledelsen 1-0 etter et nydelig angrep og en dertil flott scoring av Camilla Bekkevold.

Etter scoringen stod kampen og vippet, men med Elverum som et strå hvassere. Vertene fikk også uttelling rett før pause. Elverum startet også andre omgang best, men gradvis klarte vi å mer tak i kampen. Den siste halvtimen kom vi oss til flere gode sjanser uten at det ble mål.

Isteden fikk Elverum kontre inn 2-1, og i minuttene før slutt økte de ledelsen to ganger.

Vi må nå lære av feilene vi gjorde søndag, gjøre gode treninger denne uka og rett fokuset mot de kampene som kommer de neste ukene.

Neste seriekamp for Dala-damene er hjemme mot Lunner førstkommende søndag, 2. oktober, kl 13.00.

Dagens spiller: Ronja Corbatta-Thyness.

Dagens lagprestasjon: Camilla Bekkevold.

Facebook
Twitter
LinkedIn