Åpnet høstsesongen med ny seier

Brumunddals 3. divisjonsdamer åpnet høstsesongen med ny trepoenger da Nordre Trysil ble slått 3-1 borte søndag.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:
Jordet stadion søndag 14. august

Nordre Trysil – Brumunddal 1-3 (1-2)

Mål: 0-1 Mine Jevne Etnestad (14. min), 1-1 (20. min), 1-2 Sara Hoelstad (44. min), 1-3 Sara Hoelstad (61. min).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Sara Byrøygard Flobakk (Anna Marie Johnsen fra 60. min) (Sara Byrøygard Flobakk fra 68. min), Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Melina Mosether fra 82. min) – Anna Marie Johnsen (Mathilde Halligan fra 23. min), Mina Jevne Etnestad, Selma Stensrud (Anna Marie Johnsen fra 79. min), Amalie Brostuen Ødegård (Karoline Elvsvebakken fra 82. min) – Hanna Bruaas Evensen, Sara Hoelstad, Camilla Bekkevold (Tuva Ilseth fra 79. min).

I sommerheten i Jordet ble det en skikkelig slitekamp for poengene. Vi var det dominerende laget i det meste av kampen, men litt sjansesløsing og et Nordre Trysil-lag som stod godt imot sørget for at det var nerve gjennom det meste av kampen.

Vi tok oppskriftsmessig ledelsen da Mina Jevne Etnestad skjøt oss i ledelsen før kvarteret var spilt. Nordre Trysil svarte med å utligne, og kort tid etter burde vi igjen tatt ledelsen. Isteden måtte vi vente til like før pause før Sara Hoelstad igjen skjøt oss i ledelsen.

Rett etter pause hadde vi flere gedigne sjanser uten uttelling. Mål ble det ikke før timen var spilt. Da satte Sara Hoelstad inn sitt andre mål for dagen.

Det viktige med kampen i Jordet var tre poeng og at vi er igjen etter sommerpausen. Utover høsten venter flere tøffe kamper.

Tuva Ilseth fikk sin første 3. divisjonskamp søndag. Ungjenta har trent over en lengre periode med damelaget.

Neste seriekamp for Dala-damene er hjemme på Sveum førstkommende onsdag kl 19.30. Da er Løten motstander.

Dagens spiller: Maren Kristine Andersen.

Dagens lagprestasjon: Mina Jevne Etnestad

Dagens målscorere; Mina Jevne Etnestad og Sara Hoelstad
Facebook
Twitter
LinkedIn