4. divisjonsgutta tapte jevn kamp

Kolbu KK – Brumunddal 2 3-1 (1-1)

Kolbukam Idrettsplass – 4. divisjon.

Mål: 0-1 Petter Skar (2), 1-1 Fredrik Haganæs (23), 2-1 Håvard Myhre (47) og 3-1 Fredrik Haganæs (51).

Dalas lag: Asgeir Spigseth, Jørgen Gran, Fredrik Haave Andersen, Torgeir Strand Osmo, Simen Andre Dufseth, Jørgen Nybu, Mathias Nilsen Hjemsæter, Martin Snildal Nygård, Petter Skar. Patrick Bergmann og Sindre Westlie Dufseth.

Foto fra 17.06.23:  Stian Høgsveen

– Absolutt bestått. Vi fulgte kampplanen, men hadde dessverre ikke marginene med oss, Vi gjennomførte en god match på en av Innlandets beste gressbaner, sier spillende manager Torgeir Strand Osmo.

Dalas nest beste menn tapte ikke uventet mot et av topplagene, men leverte en god prestasjon. Petter Skar ga de blå-hvite en pangstart med et flott mål etter to minutter. Midtveis i omgangen utlignet vertene.

Etter pause startet dramatikken:

Torgeir har en av avdelingens beste skuddbein. Han fyrte løs på frispark. Ballen smalt i tverrliggeren og ned på streken. Totningene klarte å rydde opp og startet umiddelbart kontringen. I løpet av sekunder var det som kunne blitt 1-2 forandret til 2-1,

–  Det var små marginer i en kamp preget av mange dueller. Kolbu/KK spiller mye på fysikken og slår mye langt, men vi sto godt i mot. Dessverre ble vi tatt på to  kontringer/ballmiss i 2.omgang, sier Torgeir.

Tabellen!

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn