12 av 12 seire for Dala-damene

Brumunddals 3. divisjonsdamer fortsetter sin seiersdans: Onsdag ble Løten slått 6-1 hjemme på Sveum.

Seriekamp 3. divisjon kvinner:

Sveum onsdag 17. august

Brumunddal – Løten 6-1 (2-0)

Mål: 1-0 Mathea Jevne Etnestad (4. min), 2-0 Amalie Brostuen Ødegård (22. min), 3-0 Camilla Bekkevold (52. min), 3-1 (60. min), 4-1 Sara Hoelstad (76. min), 5-1 Mathea Jevne Etnestad (79. min), 6-1 Hanna Buraas Evensen (82. min).

Laget (3-4-3): Charlotte Buaune – Sara Byrøygard Flobakk (Ingeborg Vardeberg fra 84. min), Maren Kristine Andersen, Emilie Skarpnord (Katrine Fredheim fra 84. min) – Mina Jevne Etnestad, Hanna Buraas Evensen (Mathilde Halligan fra 65. min), Selma Stensrud (Carina Myrvang fra 76. min), Mathea Jevne Etnestad – Sara Hoelstad (Karoline Elvsvebakken fra 84. min), Amalie Brostuen Ødegård (Hanna Buraas Evensen fra 71. min), Camilla Bekkevold (Anna Marie Johnsen fra 76. min).

Seieren betyr at Dala-damene har 12 seire av 12 mulige så langt i årets sesong. Bedre er det ikke mulig å gjøre det.

Igjen var vi det klart beste laget i årets første møte med Løten. Vi tok tidlig ledelsen da Mathea Jevne Etnestad styrte et frispark fra Hanna Buraas Evensen i nettet allerede etter fire minutters spill.

Vi kontrollerte det meste av spillet i 90 minutter. Løten fikk ha lite ball. Vi var gode til å holde ballen i laget, og de gangene vi mistet den var vi ofte raske til å gjenvinne ballen. Mye ballspill fører ofte til sjanser. Slik var det også på Sveum onsdag kveld.

Det ble med seks mål. Det kunne ha vært mange flere. Målene vi scoret i andre omgang var alle av det lekre slaget: Nydelig forarbeid til vakre avslutninger. Mathea Jevne Etnestads 5-1-mål kom etter en vilje til å ha ballen og et nydelig skudd i lengste hjørne fra 16-17 meter. Hanna Buraas Evensens 6-6-1-mål på frispark knallhardt i nærmeste hjørne kronet en herlig kveld på Sveum.

Neste seriekamp for Dala-damene er borte mot Vind onsdag 24. august kl 20.00.

Dagens spiller: Mina Jevne Etnestad.

Dagens lagprestasjon: Mathea Jevne Etnestad og Hanna Buraas Evensen.